На Львівщині обрали найкращих спортсменів та тренерів 2022 року

На Львівщині обрали найкращих спортсменів та тренерів 2022 року

Відзначення переможців відбудеться 22 грудня

На Львівщині визначили найкращих спортсменів та тренерів за підсумками 2022 року.

Про це повідомили у відділенні Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

Так, члени виконкому відділення НОК України на Львівщині одноголосно визначили переможцем у номінації «Найкращий спортсмен Львівщини за підсумками 2022 року» Павла Коростильова (кульова стрільба).

Водночас «Найкращою спортсменкою Львівщини за підсумками 2022 року» обрали Олександру Хоменець (вільна боротьба). Додамо, що обидва переможці у 2022 році по два рази визнавалися найкращими спортсменами Львівщини за підсумками окремих місяців.

Натомість найкращими тренерами 2022 року стали Сергій і Валентина Коростильови (тренери Павла Коростильова) і Орест Скобельський та Андрій Бирка (тренери Олександри Хоменець).

Відзначення переможців відбудеться 22 грудня під час розширеного засідання Олімпійської ради Львівщини, яку проведуть за участі новообраного президента НОК України Вадима Гутцайта.

Нагадаємо, львів'янин Павло Коростильов здобув ліцензію на Олімпійські ігри-2024, які пройдуть в Парижі. Сталося це за підсумками чоловічих змагань у стрільбі з пневматичного пістолета з 10 метрів на чемпіонаті світу.

Читайте також:

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності