Збірна Львівщини здобула 8 медалей на чемпіонаті України з боксу

Збірна Львівщини здобула 8 медалей на чемпіонаті України з боксу

У змаганнях взяли участь 20 команд з 19 областей і міста Києва

У селі Колоденка, що на Рівненщині, завершився чемпіонат України з боксу серед чоловіків та жінок до 22 років. У ньому взяли участь 10 спортсменів та двоє тренерів зі Львівщини. В підсумку одразу 8 представників Львівщини здобули медалі.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Чемпіоном України у ваговій категорії 63,5 кг став Даниїл Заморило, який тренується у Спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву №2, а його наставником є заслужений тренер України Андрій Сальва.

Віцечемпіонкою України у ваговій категорії 50 кг стала Анна Добровольська. Спортсменка тренується в Академії боксу Андрія Котельника, а тренує її Роман Джуман. «Бронзу» у цій же ваговій категорії виборола Христина Бахматьєва, яка тренується  у Спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву №2 під керівництвом Юрія Вітика.

Також бронзову нагороду виборола Тетяна Масюк, яка змагається у ваговій категорії 54 кг. Вона займається у Дитячо-юнацькій спортивній школі імені Антона Білого, а тренує спортсменку Василь Жидков. Таку ж нагороду здобула Іванна Букась у ваговій категорії 63 кг. Її тренує Михайло Стахнів у Спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву №2. Ще одна бронзова призерка — Тетяна Дачишин, яка змагалась у категорії 66 кг. Спортсменка тренується в Академії боксу Андрія Котельника під керівництвом Романа Джумана.

Серед чоловіків бронзову нагороду виборов Степан Пущак, який виступає у ваговій категорії 51 кг, а тренує його Михайло Стахнів у Спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву №2. Також «бронзу» виборов вихованець Дитячо-юнацької спортивної школи імені Антона Білого Павло Смолинський. Хлопець змагався у ваговій категорії понад 92 кг, а його тренером є Олександр Бодня.

Додамо, що в чемпіонаті України з боксу серед чоловіків та жінок віком до 22 років взяли участь 20 команд з 19 областей і міста Києва.

Нагадаємо, львів'янин Павло Коростильов здобув ліцензію на Олімпійські ігри-2024. Для України це вже друга ліцензія на Олімпійські ігри, які пройдуть в Парижі, і друга у стрільбі. Сталося це за підсумками чоловічих змагань у стрільбі з пневматичного пістолета з 10 метрів на чемпіонаті світу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності