• Головна
  • Лайфстайл
  • Іранський блогер видалив частину контенту після ганебної поразки в боксі: виявилося, що він фотошопив свої фото

Іранський блогер видалив частину контенту після ганебної поразки в боксі: виявилося, що він фотошопив свої фото

Іранський блогер видалив частину контенту після ганебної поразки в боксі: виявилося, що він фотошопив свої фото

Виявилося, що боєць був не таким великим, як на фото із соціальних мереж

Бодібілдер, якого називають іранським Халком, видалив десятки відфотошоплених фотографій зі свого Instagram після того, як зазнав ганебної поразки в боксі.

Про це пише Daily Mail.

Інфлюенсер, на ім'я Саджад Гарібі, може похвалитися більш ніж мільйоном підписників після того, як продемонстрував своє нібито 390-фунтове тіло. Але коли він вийшов на ринг проти іншого блогера, Казахського Титана, то вже через дві хвилини опинився у нокауті. Виявилося, що боєць був не таким великим, як на фото з соціальних мереж. Йому було важко триматися на ногах та завдавати ударів своєму супернику.

Після бою Гарібі видалив свої фотографії, які демонстрували його неймовірні розміри. Решта фотографій і відео в його стрічці показують, що іранський Халк виглядає схожим на звичайну людину. Тепер у його профілі в Instagram залишилося лише 14 публікацій.

Саджад мав битися з іншим силачем Мартіном Фордом на початку цього року, але коли вони нарешті зустрілися, то виявилося, що вони не пропорційні один одному. Форд сказав: “Він був не таким, яким я очікував. Він просто обдурив світ. Побачити його в реальному житті не так вражаюче, як побачити його на фотографіях. Він був крихітним”. У підсумку Форд відмовився від бою через побоювання за психічне здоров'я свого суперника після того, як побачив, що той плаче по телевізору через розчарування в ньому батьків.

Іранець раніше заявляв, що приєднається до боротьби з ІДІЛ і стане секретною зброєю Заходу проти терористичної групи. Він пояснював свої розміри генетикою. Але через його фігуру Гарібі довелося спростувати чутки, що він був катом ІДІЛ, відомим як Бульдозер.

Нагадаємо, український боксер Іван Редкач опублікував фото, де обіймається зі своїм російським колегою. Свій допис у соцмережі спортсмен доповнив словами про те, що “спорт поза політикою”.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності