• Головна
  • Новини Львова
  • Студенти Львівської політехніки розробляють застосунок для зміцнення родинних зв'язків

Студенти Львівської політехніки розробляють застосунок для зміцнення родинних зв'язків

Родина

Зараз розробники вже збирають “фідбеки” від закритих бета-тестерів, виправляють всі дефекти та вдосконалюють застосунок перед тим, як вийти у відкритий бета-тест

Студенти та викладачі Національного університету “Львівська політехніка” розробляють застосунок im2be. За допомогою нього люди зможуть покращувати та зміцнювати стосунки в родині. Про це 9 вересня повідомили на сторінці Львівської політехніки.

“В сучасному світі діти все більше віддаляються від батьків, прірва непорозуміння зростає, тож наша мета – надати сім’ям інструмент для побудови ближчих і тепліших відносин. Батьки зможуть ставити завдання дітям, за що ті отримуватимуть винагороди, і навпаки. Крім того, вони зможуть отримати поради та завдання від вбудованого асистента. Усе це подано в гейміфікованому форматі, щоб зробити процес привабливим і цікавим”, – так описують суть проєкту учасники команди.

Ідея створення застосунку виникла, коли студенти розмірковували над причинами самогубства серед молоді.

“Ми багато думали над проблемами, які загалом виникають у людей, та одна ніяк не давала спокою: те, що люди, особливо діти й підлітки, вирішують завершити життя самогубством. Провівши дослідження, ми з’ясували, що багато з цих випадків пов’язані з дитячими травмами та проблемами, які виникають у ранньому віці, коли ми є ще не повністю свідомими. Це спонукало нас створити проєкт, який би зміг завадити цьому та зменшити кількість таких випадків”, — йдеться у повідомленні.

24 лютого 2024 року представники компанії Intelligent Technologies разом із Назаром Подольчаком, директором Наукового парку SID City Львівської політехніки, підписали договір про співпрацю, що означало подальше офіційне фінансування цього проєкту. Окрім того, студенти брали участь в акселераційній програмі Tech Accelerator, де посіли III місце й отримали фінансування.

Зараз розробники вже збирають “фідбеки” від закритих бета-тестерів, виправляють всі дефекти та вдосконалюють застосунок перед тим, як вийти у відкритий бета-тест.

“У нас є великі плани на те, як розвивати проєкт, зокрема з використанням штучного інтелекту (який ми вже насправді впроваджуємо й зараз тестуємо), і крок за кроком ми, як команда, рухаємось до нашої мети”, — розповіли розробники застосунку.

Нагадаємо, студенти Львівської Політехніки розробили ошийник для спілкування з котами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності