У Львові почав працювати рекрутинговий центр Сил безпілотних систем

У Львові з’явився рекрутинговий центр Сил безпілотних систем

Окрім пілотів у центрі чекають на водіїв, діловодів, логістів тощо

У Львові відкрили рекрутинговий центр Сил безпілотних систем ЗСУ. Тут охочим вступити до військ надаватимуть консультації та проводитимуть з ними співбесіди. В рекрутинговому центрі чекають не лише на майбутніх пілотів, а й на водіїв, логістів, діловодів тощо. Про відкриття центру повідомила пресслужба Львівської міської ради у вівторок, 30 липня.

Рекрутинговий центр Сил безпілотних систем розташований на вулиці Костя Левицького, 22. Він працюватиме з 09:00 до 18:00 з понеділка по четвер та із 09:00 по 16:45 у п’ятницю. Він обладнаний симуляторами безпілотників, щоб кандидати могли самі подивитися, з чим їм доведеться працювати, а працівники центру завжди будуть готові розповісти більше про війська та роботу в них.

“Завжди в години роботи центру тут буде мінімум один рекрутер з бойовим досвідом і досвідом роботи з безпілотними системами, який орієнтується в тому, як функціонують військові частини, аби змогти відповісти на всі питання, які цікавитимуть кандидатів”, — зазначив координатор Львівського рекрутингового центру Сил безпілотних систем Ігор Шолтис.

Основним завданням центру є консультування майбутніх рекрутів та проведення співбесід із ними. “Нам важливо, аби особовий склад, який буде долучатися до наших лав, був мотивований і перевірений, і саме для цього робляться рекрутингові центри, аби ми мали змогу провести співбесіди з кандидатами. Основне — це мотивація, відповідальність і бажання вчитися. Ми не зациклюємося на тому, що кандидат має мати суперкласні навички пілотування певними засобами, тому що ми шукаємо не лише пілотів – ми запрошуємо і водіїв, і діловодів, і логістів — тобто величезна кількість посад, яких вистачить на всіх”, — пояснив Ігор Шолтис.

Щоб потрапити на співбесіду до рекрутингового центру Сил безпілотних систем, охочим треба записатися за посиланням.

Довідково. Сили безпілотних систем як окремий новітній рід військ у складі Збройних сил України створили у травні 2024 року. Це перший у світі окремий рід військ, який використовує у своїй бойовій роботі безпілотні та роботизовані системи.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності