• Головна
  • Новини Львова
  • Жодної помилки: двоє випускників зі Львова та області отримали максимальні 800 балів за НМТ

Жодної помилки: двоє випускників зі Львова та області отримали максимальні 800 балів за НМТ

Двоє випускників зі Львова та області отримали максимальні 800 балів за НМТ

По 800 балів за тестування отримали учні зі Львова та Дрогобича

За результатами основної сесії національного мультипредметного тестування у Львівській області двоє учнів отримали максимальний результат: 800 балів — це випускники зі Львова та Дрогобича. Про це 5 липня розповів директора обласного департаменту освіти Олег Паска під час брифінгу у Львівській ОВА.

Серед лідерів — випускник Львівського фізматліцею

Крім того, 9 абітурієнтів з області отримали 600 балів, а 65 учасників — 400 балів. За словами директорки Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариси Середяк найбільшу кількість 200 балів мають учасники, які складали іспити з іноземної мови. Особливо відзначилися випускники Львівського фізико-математичного ліцею, де 56 учнів набрали 200 балів. Учень саме цього навчального закладу отримав 800 балів.

“Приємно, що у всіх семи районах області є 200-бальники. Найбільше це Львівський район, далі Стрийський та Дрогобицький райони. Це учні не тільки міських шкіл, а це випускники сільських шкіл, які показують добрі результати”, — додала Лариса Середяк.

Нагадаємо, на проходження національного мультипредметного тесту на Львівщині зареєструвалися найбільше в Україні абітурієнтів — 23 тисяч. Додамо, що цьогоріч випускники шкіл писали Національний мультипредметний тест в укриттях, щоб у випадку тривоги не переривати процес.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності