• Головна
  • Україна
  • Вступники можуть зареєструватися на НМТ в “Дії”: як це зробити

Вступники можуть зареєструватися на НМТ в “Дії”: як це зробити

Вступники можуть зареєструватися на НМТ в “Дії”:  як це зробити

Для реєстрації абітурієнту потрібно мати ID-картку чи закордонний паспорт у Дії, а також активувати Дія.Підпис.

Зареєструватися на Національний мультитест можна у Дії. Про це 23 березня написав на своїй сторінці у Telegram міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров. Український центр оцінювання якості освіти інтегрував Дію, щоб вступники змогли зареєструватись на НМТ.

Як зареєструватися на НМТ

Для цього абітурієнту потрібно мати ID-картку чи закордонний паспорт у Дії, а також активувати Дія.Підпис.

“Під час реєстрації на сайті шерте паспорт через Дію, і дані з нього автоматично підтягнуться у форму реєстрації — абітурієнту не потрібно буде руками вводити паспортні дані, а потім ще завантажувати скан чи фото паспорта і картки платника податків”, — йдеться у повідомленні.

“Коли будете потім логінитись у персональному кабінеті, то використовуйте Дія.Підпис — паспортні дані та податковий номер знову ж таки не потрібно буде вводити вручну”, — уточнив Михайло Федоров.

“Дія” — мобільний застосунок та вебпортал, розроблений Міністерством цифрової трансформації України. Застосунок дає змогу зберігати водійське посвідчення, внутрішній і закордонний паспорти та інші документи в смартфоні, а також передавати їхні офіційні копії. Зокрема відтепер тут доступні й освітні документи. Нагадаємо, останнім нововведенням у Дії була інтерактивна мапа укриттів. Відтак тут можна знайти рейтинг, адресу, місткість, вид та фото укриття. Окрім цього, повідомити про зачинене сховище.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності