Не стоятиме довгобудом: хто доведе до кінця справу із ЖК Pictorial?

ЖК Pictorial. Фото: ЛУН
Фото: ЛУН

Житловий комплекс, зведення якого наразі призупинилося, може все-таки отримати нове життя. Компанія Резидент Девелопмент веде переговори про добудову ЖК Pictorial (Пікторіал) на Володимира Великого. Девелопери зробили це на прохання людей, які інвестували гроші в той проєкт. І щоби власники квартир отримали омріяне житло, а Львів – розвинений мікрорайон, «Власники ділянки надали всю потрібну документацію та інформацію, наша команда проводить аналітику та аудит. Уже за місяць проведемо зустріч власників компанії, ініціативної групи та представників міської влади», - прокоментували хід справи в компанії Резидент Девелопмент.

Такі незавершені об’єкти для Резидент Девелопмент – не новина. Компанія володіє потужним досвідом виведення довгобудів із критичних ситуацій. Свого часу саме Резидент Девелопмент витягнула ЖК «Галицький лев» (колишній «Набережний квартал») на вулиці Пулюя і ЖК «Фамілія» на Кульпарківській. Тож власникам помешкань у «Пікторіалі» можна не хвилюватися: вони більше не потраплять в руки ненадійних забудовників.

Окрім того, компанія Резидент Девелопмент у час війни будує дві школи у Львові (на вулиці Героїв Крут і в районі Під Голоско), які передасть у комунальну власність. Саме зараз час зробити більше – і для країни, і для наших воїнів, і для краю, закликають девелопери. І сподіваються, що хвиля добра ширитиметься й посеред інших підприємств галузі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності