Новоствореній фірмі дозволили збудувати новий ЖК на вулиці Бузковій

Візуалізація проєкту

Новобудова матиме від 7 до 9 поверхів та дворівневий підземний паркінг

У Львові дозволили будівництво нового житлового будинку з підземним паркінгом на вул. Бузковій. Проєкт передбачає зведення 7-9-поверхового багатоквартирного будинку. Відповідні містобудівні умови та обмеження на будівництво опублікували у понеділок, 20 травня, на сайті Львівської міськради.

Забудовник знесе склад, який є на ділянці

Йдеться про земельну ділянку площею 0,4 га, на якій зараз розташована будівля магазину-складу гуртово-роздрібною торгівлі. Земля та нерухомість належить ТзОВ "Бузковий" на підставі договору купівлі-продажу від 2023 року. Компанія планує знести існуючі будівлі, а на їх місці збудувати житловий будинок на 124 квартири з приміщеннями громадського призначення на перших поверхах, а також двоповерховим підземним паркінгом та 111 машиномісць.

“Детальним планом там було передбачено таку житлово-громадську забудову. Дещо трохи є перерозподіл висот, ми тут бачимо кутову секцію 9 поверхів, але основний об’єм вже 7 поверхів. Запропоновано посадку об'єкта на конкретну ділянку з урахуванням конкретних санітарних зон, в тому числі і залізниці”, — пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Дозвіл на будівництво отримало ТзОВ “Бузковий”, яке за даними аналітичної системи YouControl створили лише 8 місяців тому та зареєстроване за тією ж адресою, де буде нове будівництво: вул. Бузкова,2. Компанія займається будівництвом, а її власниками є Ярослав Олійник та Зіновій Заранський, який також володіє нічним клубом “Rafinad People” та декількома комерційними центрами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності