Поліція відкрила кримінальне провадження щодо побиття хлопця у Львові

Побиття хлопця  у Львові: поліція встановила особу зловмисника

Відео, де невідомий чоловік завдає численних ударів хлопцю, який лежить на землі, опублікували в соцмережах очевидці. Інцидент трапився на вулиці Володимира Великого

У Львові на вулиці Володимира Великого невідомий жорстоко побив чоловіка. Поліція відкрила два кримінальні провадження за даним фактом, повідомили LVIV.MEDIA у суботу, 25 травня, у пресслужбі поліції Львівської області.

Побиття хлопця на вулиці Володимира Великого у Львові

Відео з побиттям поширилось в соцмережах вранці, 25 травня. На ньому видно, як чоловік сильно б’є руками і ногами людину, яка лежить на землі. У поліції LVIV.MEDIA повідомили, що вже встановили особу зловмисника. Інформацію про чоловіка поліцейські не розголошують. “Повідомлення про побиття до поліції надійшло від двох львів’ян віком 41 та 16 років,” — зазначили правоохоронці.

Як додали у поліції, за даним фактом відкрили кримінальні провадження за двома статтями: хулігантсво та умисне легке тілесне ушкодження. Наразі поліція встановлює всі обставини події, призначено експертизу.

Як згодом прокоментував начальник управління освіти у ЛМР Андрій Закалюк, бійка трапилась напередодні, у п’ятницю. Потерпілим є 11-класник місцевої школи. “Батьки відразу написали заяву. Ймовірно, що нападник був у стані алкогольного сп'яніння чи під дією наркотичних речовин,” — додав Закалюк. Крім того зазначив, що хлопця відвезли у лікарню святого Миколая, де його оглянули медики. Лікарі констатували струс мозку та значні забої голови. Вже у суботу, 25 травня, потерпілого відпустили додому.

Нагадаємо, на Львівщині 50-річний чоловік побив брата сапкою, внаслідок чого потерпілий отримав черепно-мозкову травму. Крім того, раніше 20-річний львів’янин вбив чоловіка вдома у своєї дівчини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності