На Львівщині 50-річний чоловік побив брата сапкою: потерпілий отримав черепно-мозкову травму

Жорстоко побив брата сапкою: на Львівщині поліцеські затримали чоловіка

Між чоловіками виник побутовий конфлікт, під час якого молодший брат побив старшого сапкою по голові

У суботу, 24 травня, на Львівщині поліцейські затримали 50-річного чоловіка, який сильно побив свого молодшого брата сапкою. У потерпілого медики констатували відкриту черепно-мозкову травму.

Потерпілому констатували відкриту черепно-мозкову травму

Як зазначили правоохоронці, інцидент трапився у четвер, 23 травня, в одному з сіл Золочівського району. “Між двома мешканцями одного з сіл району — братами віком 51 та 50 років, виник побутовий конфлікт під час якого молодший жорстоко побив старшого, завдавши йому чисельних ударів по голові садовою сапкою та дерев’яною палицею,” — зазначили правоохоронці.

Про інцидент поліцію повідомили медики, які констатували потерпілому чисельні травми, зокрема відкриту черепно-мозкову травму. Відтак, правоохоронці віднайшли зловмисника, який побив чоловіка і повідомили йому про підозру. 50-річному мешканцю Золочівщини загрожує позбавлення волі терміном до 8 років. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, нещодавно 20-річний львів’янин вбив чоловіка вдома у своєї дівчини. Крім того, раніше на Львівщині затримали чоловіка, який до смерті забив знайомого дерев’яною палкою.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності