Суд ув’язнив мешканця Стрийщини, який до смерті побив знайомого через ревнощі

Суд ув’язнив мешканця Стрийщини, який до смерті побив знайомого через ревнощі

Обвинуваченого засудили до семи років позбавлення волі

Суд засудив мешканця Стрийщини до семи років ув’язнення за те, що той до смерті побив 61-річного знайомого. Бійка між чоловіками зав’язалася через ревнощі, під час неї потерпілий отримав важкі травми, через які помер у лікарні. Про вирок суду повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури у вівторок, 7 травня.

Потерпілий помер від травм голови

За матеріалами справи, злочин трапився у травні 2023 року в селі Славської територіальної громади. 43-річний обвинувачений вдома випивав разом зі своєю співмешканкою та двома товаришами. Під час застілля господар приревнував 61-річного знайомого до жінки, й між ними виник конфлікт. Сварка переросла у бійку, під час якої 43-річний чоловік кілька разів вдарив опонента по голові. Від ударів потерпілий впав на підлогу, проте згодом підвівся та вийшов з будинку. На вулиці 61-річний чоловік втратив свідомість.

Непритомного потерпілого на вулиці побачив сусід, він же викликав до будинку швидку допомогу. Лікарі госпіталізували 61-річного чоловіка. Попри зусилля медиків, потерпілий помер у лікарні через два тижні після бійки.

Суд визнав 43-річного обвинуваченого винним у смерті потерпілого. Чоловіка засудили до семи років ув’язнення. До того, як вирок набере чинності, зловмисника триматимуть під вартою. Засуджений може оскаржити вирок в апеляційному порядку.

Нагадаємо, у Самборі на чотири роки ув’язнили чоловіка, який через ревнощі кинув в автомобіль знайомого гранату. Також на Львівщині чоловіка затримали за подвійне вбивство через ревнощі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності