На Львівщині 30-річний чоловік вбив брата одним ударом в голову

На Львівщині чоловік вбив брата під час сутички

30-річний чоловік наніс своєму брату удар по обличчю і на наступний ранок виявив його мертвим

На Львівщині поліцейські затримали 30-річного чоловіка за вбивство 36-річного брата під час сварки. За даними поліції, молодший брат вдарив старшого рукою по голові. Той від отриманої травми помер на місці. Про це 22 квітня повідомили на сторінці Поліції Львівської області у Facebook.

Обставини вбивства

За даними правоохоронців, вбивство сталося пізно ввечері суботи, 20 квітня, в одному з сіл Яворівського району. “Між рідними братами віком 30 і 36 років виник конфлікт, під час якого молодший завдав удару в голову старшому, від якого той впав на землю. Після цього зловмисник ліг спати, а зранку виявив брата мертвим”, — йдеться у повідомленні.

Вбивця помітив, що брат мертвий вранці наступного дня. “До поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що в будинку одного з сіл Яворівського району виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті: на тілі загиблого, 36-річного місцевого мешканця, експерти виявили тілесні ушкодження, зокрема, гематому на обличчі”, — додали у поліції.

Слідчі повідомили затриманому про підозру за статтею про умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності