На Львівщині затримали чоловіка, який до смерті забив знайомого дерев’яною палкою

Вбивство на Львівщині

Йому загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі

У одному із сіл Львівського району під час сварки п’яний чоловік побив до смерті свого 62-річного знайомого. Він бив його дерев'яною палицею та стільцем по голові, а після цього втік. Про це у п’ятницю, 10 травня, повідомила Нацполіція Львівщини.

Тіло чоловіка знайшов сусід через три дні

За даними правоохоронців конфлікт стався ще 4 травня. Під час розпивання алкоголю між двома чоловіками виникла сварка, в результаті якої, один із них почав жорстоко бити іншого. Внаслідок нанесених травм постраждалий помер після побиття, а злочинець втік.

Через декілька днів, 7 травня, сусід виявив тіло загиблого чоловіка у його будинку. На тілі були численні травми, особливо в ділянці голови. Поліцейські швидко знайшли і затримали підозрюваного у сусідньому селі. 54-річному чоловіку офіційно оголосили підозру у умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що призвело до смерті потерпілого. Зараз він перебуває під вартою.

За скоєний злочин підозрюваному загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі. Розслідування продовжується під процесуальним керівництвом прокуратури.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності