Через пошкодження енергомережі у Львові зупинилися тролейбуси №24 і 31

Тролейбус № 24.

У “Львівелектротрансі” пообіцяли якнайшвидше розв'язати проблему

Приватна компанія пошкодила кабелі ЛКП “Львівелектротрансу”, розташовані в районі вулиць Луганської і Пасічної. Внаслідок цього у Львові 20 травня зупинилися тролейбуси №24 та №31. Інформацію про це з посиланням на комунальне підприємство “Львівелектротранс” поширив голова комісії транспорту, зв'язку та міської мобільності ЛМР Ігор Зінкевич.

Як йдеться в повідомленні, під час робіт з підключення кабелів методом проколу на вул.Пасічній – Луганській приватна компанія пошкодила основний та резервний кабелі “Львівелектротрансу”. Це призвело до знеструмлення тягової підстанції №8, що знаходиться в районі перехрестя вулиць Луганської та Зеленої. Відтак, орієнтовно з 17:00, тролейбуси №24 та №31 не курсують. “Якщо буде потрібно — аварійні роботи триватимуть усю ніч”, — заявили в ЛКП «Львівелектротранс”.

У коментарі для LVIV.MEDIA Ігор Зінкевич розповів, що, зважаючи на серйозність пошкоджень, про які йому повідомили в ЛКП “Львівелектротранс”, він вирішив попередити мешканців і гостей міста про зупинку тролейбусів, що курсують вулицею Зеленою.

Нагадаємо, що тролейбус №24 рухається за маршрутом вулиця Шота Руставелі — Санта Барбара, а № 31 розпочинає свій рух також з Шота Руставелі і їде до пульмонологічного центру.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності