У Львові у трамваї №8 сталося задимлення: причини встановлюють

Задилення трамвая

Через задимлення виникла затримка у русі трамваїв

У Львові близько 16:00 сталося задимлення у вагоні трамвая №8. Відео із трамваєм з'явилося у місцевих Telegram-каналах. А згодом інформацію про задимлення LVIV.MEDIA підтвердили у пресслужбі Львівелектротрансу.

Інцидент трапився у Сихівському районі на проспекті Червоної Калини, поблизу ринку “Шувар”. Трамвай курсував від центру Львова до вулиці Вернадського. Через задимлення була затримка у русі трамваїв, яка тривала 34 хвилини. Зараз вагон вже відбуксирували у депо. На заміну вийшов резервний трамвай.

Як розповіли у пресслужбі Львівелектротрансу, водій одразу знеструмив трамвай, у якому виникло задимлення, та евакуював пасажирів. На допомогу йому прийшли водії зустрічних трамваїв. Причину виникнення задимлення наразі не називають. Вона буде відома після повного огляду та обстеження вагона.

Нагадаємо, Швейцарія безплатно передасть Львову 11 низькопідлогових трамваїв компанії Bernmobil. Угоду про це підписали 22 квітня керівники Львова, ЛКП “Львівелектротранс” і посол Швейцарії в України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності