• Головна
  • Новини Львова
  • У будівлі колишнього львівського ресторану на Тролейбусній зроблять офісний центр

У будівлі колишнього львівського ресторану на Тролейбусній зроблять офісний центр

Колишній ресторан "Галичина" у Львові

У приміщенні ресторану “Галичина” можуть облаштувати приватну клініку

Депутати Львівської міської ради розглянуть проєкт ухвали, який дозволяє новоствореній фірмі ТзОВ "Сьома точка" переобладнати приміщення колишнього ресторану “Галичина” на вул.Тролейбусній під комерційні приміщення. Відповідний документ оприлюднили у вівторок, 30 квітня, на офіційному порталі міської ради Львова.

Йдеться про земельну ділянку орієнтовною площею 0,0366 га., а будівлі — майже 560 кв.м. На ділянці розташована громадська будівля, яка належить ТзОВ "Сьома точка". Раніше у цьому 3-поверховому приміщенні був відомий ресторан “Галичина”, який припинив свою роботу декілька років тому. Тепер власник хоче змінити призначення нерухомості. Як повідомили представники новоствореної фірми у коментарі LVIV.MEDIA, у цій будівлі можуть облаштувати приватний медичний центр.

“Так, там був ресторан, тепер буде інша комерція. Можливо офіси, а можливо і клініка”, — розповіли у компанії "Сьома точка".

Фірму створили лише 3 місяці тому

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Сьома точка" створене у січні 2024 року та зареєстроване за тією ж адресою, де розташований колишній ресторан: вул.Тролейбусна, 3. Компанія займається операціями з нерухомістю, її власником є Роман Боднар, який також є співвласником ТзОВ “Автософ”, яке займається орендою автомобілів. Крім цього, він володіє ще однією новоствореною фірмою “Інший рівень”, яка виготовляє харчові продукти.

Зазначимо, фірму створили 15 січня, вже наступного дня вона оформила право власності на це приміщення. Тепер компанія просить в ЛМР дозвіл розробити проєкт землеустрою ділянки, щоб у майбутньому взяти її в оренду.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності