У Львові діти полонених та зниклих безвісти воїнів матимуть безплатне харчування

Діти захисників України, які зникли безвісти чи перебувають в полоні, зможуть безкоштовно харчуватись у школах і садках Львова.

Зараз у школах і садках міста навчається 123 дитини, які підпадають під цю категорію

У Львові ще більше дітей захисників та захисниць Україну матимуть безплатне харчування у навчальних закладах. Мова про дітей, батьки яких перебувають у ворожому полоні або вважаються зниклими безвісти. Про це 16 травня поінформувала пресслужба ЛМР.

Як зазначив начальник управління освіти Львова Андрій Закалюк, зараз у школах і садках міста навчається 123 дитини, які підпадають під цю категорію програми. “Ми внесли зміни в програму про безкоштовне харчування у школах і дитячих садках Львівської громади. Ми кожного року її доповнюємо новими категоріями. Зараз мова про те, що тепер у навчальних закладах безкоштовне харчування отримуватимуть також діти, чиї батьки, на жаль, або зникли безвісти, або опинилися в російському полоні”, – зазначив Андрій Закалюк.

Окрім цієї категорії учнів, дана програма поширюється на учнів 1-4 класів шкіл Львівської МТГ, учнів шкіл, вихованців садочків з поміж дітей (рідних, усиновлених, пасинків, падчерок) учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні, дітей із багатодітних сімей, дітей з особливими освітніми потребами тощо.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності