• Головна
  • Новини Львова
  • Першим орендарем індустріального парку М10 Lviv Industrial Park стала мережа магазинів “Аврора”

Першим орендарем індустріального парку М10 Lviv Industrial Park стала мережа магазинів “Аврора”

М10 Lviv Industrial Park.

“Аврора” — найбільша українська мережа магазинів формату One dollar store

Найбільша українська мережа магазинів формату One dollar store "Аврора" стане першим орендарем М10 Lviv Industrial Park (вул. Шевченка, 347), повідомило 6 травня агентство Інтерфакс-Україна з посиланням на пресслужбу Львівської міськради. М10 Lviv Industrial Park — новий індустріальний парк, розташований у промисловій зоні Львова Рясне-2. Територія парку площею 23,5 га складається з шести ділянок.

"Аврора" — перший орендар М10 Lviv Industrial Park

У лютому 2024 року інвестиційна компанія Dragon Capital ввела в експлуатацію першу чергу індустріального парку М10 Lviv Industrial Park, складський комплекс класу А площею 14,4 тис. кв. м. У 2023 році ЄБРР уже інвестував у проєкт 5,5 млн доларів, а загальний обсяг інвестицій організації в M10 Lviv Industrial Park становитиме до 24,5 млн доларів. Також Міжнародне агентство з гарантування інвестицій Світового банку застрахувало проєкт від воєнних ризиків на 10 років на суму інвестицій у розмірі 9,2 млн доларів. Подальший розвиток проєкту індустріального парку М10 передбачає будівництво складських комплексів у форматі build-to-suit (проєктування і будівництво об'єкта під замовника).

Головний офіс торговельної мережі "Аврора" розташований у Полтаві. "Аврора" була заснована 2011 року Львом Жиденком, Тарасом Панасенком і Лесею Клименко, за шість років до входження інвестора кількість магазинів зросла вдесятеро.

Dragon Capital — одна з найбільших груп компаній в Україні, що працює у сфері інвестицій та фінансових послуг і надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг, прямих інвестицій, управління активами інституційних, корпоративних і приватних клієнтів. Компанія має понад 20-річний успішний досвід прямих інвестицій у провідних виробників товарів і постачальників послуг в Україні, а також у знакові проєкти житлової та комерційної нерухомості. Під її управлінням перебувають 28 об'єктів (бізнес-центри, ТРЦ і логістичні комплекси) загальною площею 647 тис. кв. м.

Нагадаємо, що наприкінці лютого 2024 року інвестиційна компанія Dragon Capital ввела в експлуатацію першу чергу індустріального М10 Lviv Industrial Park. У компанії зазначили, що проєкт підсилить інфраструктурну спроможність України, він створить робочі місця і сприятиме залученню додаткових інвестицій в країну.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності