Індустріальний парк в Новому Роздолі отримав управлінську компанію

Зустріч керівництва ЛОВА з представниками управлінської компанії

Територія парку має площу понад 46 гектарів, що робить його одним із найбільших у Львівській області

Новороздільський індустріальний парк отримав управлінську компанію. Нею став консорціум “Центр інвестиційно-промислового розвитку”, який очолює Сергій Матвєєв. Про це 15 березня написав начальник Львівської обласної адміністрації Максим Козицький.

Перспективи Новороздільського індустріального парку

За словами Матвєєва, зараз консорціум готує проєктно-кошторисну документацію для під’єднання інженерних мереж до парку та облаштування під’їзної автомобільної дороги місцевого значення. Цей індустріальний парк має площу понад 46 гектарів і є одним з найбільших у Львівській області. Як площа, так розташування роблять його доволі перспективним.

Новороздільський індустріальний парк уже має іноземного партнера в особі японської компанії. У планах – дати роботу майже 800 людям.

Потенційних інвесторів прошу звертатись у відділ інвестиційної політики Львівської ОВА: 0322612040. Офіс супроводу інвестора при Львівській ОВА готовий допомагати на усіх етапах. Створення індустріальних парків дозволить нашій області зростати в економічному плані, адже це робочі місця для місцевих жителів та тих, хто став місцевим через повномасштабну війну, а сплачені податки будемо реінвестувати у регіональний розвиток”, — зазначив Максим Козицький.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності