Документальний фільм про Третю штурмову бригаду виходить у кінотеатрах

Фільм про Третю штурмову бригаду виходить у прокат

Прем’єра фільму режисера Любомира Левицького “Ми були рекрутами” відбудеться 2 травня

У четвер, 2 травня, в кінотеатрах країни вийде документальна стрічка українського режисера Любомира Левицького “Ми були рекрутами”. Кіно розповідає історію бійців легендарної Третьої окремої штурмової бригади, повідомили у Третій штурмовій бригаді в переддень прем’єри.

Героями фільму стали чинні військові

Головний персонаж фільму “Ми були рекрутами” — військовослужбовець на позивний "Журналіст", який замість того, щоб описувати історичні події для ЗМІ, вирішує стати їхньою частиною та доєднатися до вирішальної битви. Акторами кіно виступили чинні військовослужбовці Третьої штурмової бригади, зокрема на кадрах трейлера можна побачити відомого військовослужбовця з позивним “Хата”. Також у фільмі можна буде побачити військовослужбовців: Тоху, Схода, Дацика, Істока, Хельгу, Дока та Хмурого. “Для когось з них війна – важкі штурми, комусь – життєва місія, а для багатьох це – лютий двіж” — йдеться у трейлері до фільму “Ми були рекрутами”.

Фільм “Ми були рекрутами”: коли вийде

Як зазначають творці фільму, це щира та емоційна розповідь про звичайних людей, які стали героями. Вона висвітлює історії про мужність, дружбу та самопожертву.

“Ця робота для мене — це фільм-послання, фільм-мотивація та фільм-маніфест майбутнім рекрутам, а також світовій аудиторії, щоб вони могли зрозуміти, які вони — справжні герої сьогоднішніх днів. У своїх інтерв'ю наш герой розкриває бійців не тільки як професійних військових, а і як звичайних людей, філософів, просто хлопців, які мають мрії про сім’ю та мирне життя у своїй країні,” — зазначив режисер фільму Любомир Левицький.

До слова, режисером фільму “Ми були рекрутами” є творець таких відомих українських стрічок, як: “Тіні незабутих предків”, “Follow me” та “Штольня” — Любомир Левицький. Переглянути трейлер нового фільму “Ми були рекрутами” можна за посиланням. А прем’єра фільму — у четвер, 2 травня.

Нагадаємо, нещодавно у Львові актор фільму “Довбуш” приєднався до благодійної акції на допомогу ЗСУ. Олексій Гнатковський висадив іменне дерево на проспекті Шевченка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності