Американські хірурги оперуватимуть дітей з вадами обличчя у Львові

Американські хірурги оперують дітей у Льові: запис на консультацію

Спеціалісти, які прибули зі США до Львова, вже розпочали консультації дітей у львівському “Охмадиті”. Записатись на прийом до американських лікарів можна до 3 травня

Хірурги з США оперуватимуть дітей з вадами обличчя у львівській дитячій лікарні “Охмадит”. Іноземні спеціалісти вже розпочали консультації дітей, про це у понеділок, 29 квітня, повідомили у Львівській ОДА.

Американські хірурги оперуватимуть дітей в “Охмадиті”

Американські хірурги прибули до Львова в рамках благодійної місії "Reconstruction”. Вони вже почали консультації дітей із вродженими вадами обличчя або тих, які зазнали травм обличчя чи шиї через військові дії в Україні. До хірургів звертаються діти із мінно-вибуховими травмами, вродженими вадами розвитку, вродженими та набутими вадами повік і очей та судинними мальформаціями голови та шиї.“Це вже шостий візит американських медиків в Україну. Така співпраця із закордонними спеціалістами не тільки допомагає постраждалим, а й сприяє передачі багаторічного досвіду фахівців з найкращих клінік США українським пластичним хірургам,” — йдеться в повідомленні.

Місія американських лікарів триватиме з 28 квітня по 3 травня. Аби записатись на консультацію слід зателефонувати за номером: 067 760 00 31.

Загалом до Львова прибуло 14 американських медиків. Серед них спеціалісти із пластичної та щелепно-лицевої хірургії, розщілин губи й піднебіння, дерматологи, отоларингологи:

  • Mark Hnatiuk — доктор медичних наук, ЛОР, краніофаціальний хірург
  • Roman Bukachevsky — доктор медичних наук, ЛОР, пластичний хірург обличчя
  • Steven Dressner — доктор медичних наук, окулопластичний хірург
  • Craig Hobar — пластичний, краніофаціальний хірург
  • Corinne Horn — доктор медичних наук, ЛОР, пластичний хірург обличчя
  • Rogelio Martinez Wagner — пластичний, краніофаціальний хірург

Адреса лікарні “Охмадит”: Львів, вул. Лисенка, 31.

Нагадаємо, у Львові пластичні хірурги зі США оперують українських воїнів із щелепно-лицевими травмами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності