• Головна
  • Новини Львова
  • Хірурги Львівського онкоцентру врятували 94-літнього художника зі Старосамбірщини

Хірурги Львівського онкоцентру врятували 94-літнього художника зі Старосамбірщини

У Львові врятували 94-річного пацієнта

Лікарі успішно прооперували пацієнта з перфорацією кишківника

У Львівському онкологічному центрі врятували життя 94-річного чоловіка. Він потрапив до лікарні з ризиком розриву кишківника. Про це у понеділок, 22 квітня повідомили у Львівському онкологічному регіональному лікувально-діагностичному центрі.

94-річний пацієнт пережив ГУЛАГ і зустрічався із Йосипом Сліпим

Досвідчені хірурги провели термінову операцію, незважаючи на поважний вік пацієнта. Зараз стан пацієнта добрий, і незабаром він зможе поїхати додому. “Ми не були впевнені, як він перенесе операцію, але зробивши всі обстеження і врахувавши всі ризики, ургентно прооперували його. На даний час все добре. І зовсім скоро пан Григорій поїде додому”, — розповів лікар проктологічного відділення Львівського онкоцентру Богдан Матусяк.

Григорій — художник з Старосамбірщини. Попри свій вік, він малює картини, ікони, чудово бачить і читає без окулярів. Цей чоловік пережив радянські репресії — його молодим вислали в Сибір, де він провів майже 8 років у таборах. Там він спілкувався із митрополитом Йосипом Сліпим. На знак вдячності, він пообіцяв намалювати лікарів, які його врятували.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності