У Львові водій без прав врізався в трамвай і втік: патрульні оштрафували порушника

Врізався в трамвай і втік: у Львові патрульні розшукали порушника

44-річний водій не дотримався безпечного інтервалу і в’їхав у трамвай. Після цього порушник втік з місця події

Патрульні поліцейські розшукали водія, який врізався в трамвай на вулиці Котляревського, що у Львові. Після скоєного 44-річний чоловік втік з місця події. Про це у п’ятницю, 26 квітня, повідомили у Патрульній поліції Львівської області.

Як з’ясували правоохоронці, водій був позбавлений права керувати автомобілем, проте все одно сів за кермо Mazda. Рухаючись вулицею Котляревського, він пішов на обгін, проте не впорався з керуванням і врізався в трамвай. Після цього порушник не зупинився, а поїхав далі. “За допомогою камер безпеки міста вдалося встановити останнє місцеперебування транспортного засобу. Зупинили водія на проспекті Червоної Калини,” — зазначили патрульні.

Порушник вважав пошкодження не суттєвими і через це не зупинився

Як пояснив порушник після затримання, він не зупинився, оскільки не вважав пошкодження транспорту суттєвими та хотів самостійно зв'язатися з водієм трамвая, щоб відшкодувати збитки.

На 44-річного кермувальника патрульні склали три протоколи: порушення ПДР, що призвело до ДТП — штраф до 1020 грн, залишення місця ДТП — штраф 425 грн, та керування транспортним засобом без прав — штраф 17 000 грн.

Нагадаємо, нещодавно патрульні зупинили п’яного 22-річного львів’янина за перевищення швидкості удвічі більше дозволеного. Окрім того, раніше патрульні оштрафували водія автобуса, який проїхав перехрестя на червоний сигнал світлофора.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності