• Головна
  • Новини Львова
  • Водій без прав скоїв ДТП та втік з місця події: його розшукали львівські поліцейські

Водій без прав скоїв ДТП та втік з місця події: його розшукали львівські поліцейські

ДТП

Аварія трапилася на автодорозі Ковель — Жовква

Львівським поліцейським вдалося розшукати водія, який днями скоїв ДТП та втік з місця події. Про це 19 квітня повідомили у патрульній поліції Львівської області.

Поліцейські отримали повідомлення про ДТП, яка сталася на автодорозі Ковель — Жовква, близько 23:00. Коли патрульні приїхали на місце аварії, то виявили автомобіль Mazda 6.

Врізався у дерево і втік

Водій автомобіля не врахував дорожніх обставин, не обрав безпечної швидкості та не впорався з керуванням, повідомляють у патрульній поліції Львівщини. Він наїхав на дорожній стовпчик та пошкодив дорожні знаки. Зрештою автомобіль врізався у дерево.

На місці події водія не було. Патрульні склали усі необхідні матеріали та передали у відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП. Згодом інспектори цього відділу розшукали порушника. Як з‘ясувалося, 31-річний водій, який скоїв ДТП, раніше був позбавлений права керування транспортними засобами.

Поліцейські винесли водієві постанову за керування без прав, а також протоколи за порушення правил дорожнього руху, яке призвело до ДТП та залишення місця ДТП.

Нагадаємо, патрульна поліція розшукала водія, який скоїв ДТП в селі Малехів, неподалік Львова і втік з місця. За даними правоохоронців 54-річний водій був п’яний у момент вчинення аварії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності