• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові дружина військовослужбовця відкрила Центр розвитку дитини та підтримки сім’ї

У Львові дружина військовослужбовця відкрила Центр розвитку дитини та підтримки сім’ї

У Львові дружина військовослужбовця відкрила Центр розвитку дитини та підтримки сім’ї

У центрі надають безкоштовне перше заняття чи консультацію родинам захисників

У Львові логопединя та дружина військовослужбовця Уляна Кінаш відкрила Центр розвитку дитини та підтримки сім’ї “Ключі“. У центрі для дітей проводять заняття з психологами та логопедами, а також надають консультації для батьків. Про відкриття центру повідомила пресслужба Львівської міської ради у середу, 24 квітня.

Перше заняття у центрі — безкоштовне

Уляна Кінаш, яка вже 13 років працює логопединею та педагогинею з раннього розвитку, відкрила власний Центр розвитку дитини та підтримки сім’ї “Ключі“. У центрі працює команда фахівців з дитячого розвитку, зокрема психологи та логопеди. Окрім індивідуальних та групових занять для дітей з особливими освітніми потребами тут також надають інформаційну та психологічну підтримку їхнім батькам.

Центр розташований за адресою вулиця Римлянина, 1, а записатися на консультацію чи заняття можна телефоном: +380956077611.

“Ми проводимо консультації та семінари для батьків щодо різних питань розвитку та поведінки дитини. Окрім цього організовуємо коучингові зустрічі, на яких батьки можуть порефлексувати не тільки про дітей, а й про життя загалом і ті питання, які їх турбують”, — розповіла Уляна Кінаш. Також для дітей захисників у центрі надають безкоштовне заняття з психологом чи логопедом.

Гроші на навчання та на оренду приміщення Уляні Кінаш надали в рамках програми ваучерної підтримки бізнесу ветеранів та їхніх рідних. Загалом жінці надали 180 тис. грн допомоги. Чоловік педагогині — військовослужбовець. Він служив у війську ще у 2015 році, а з початку повномасштабного вторгнення знову пішов захищати країну. Наразі він служить у лавах 80 десантно-штурмової бригади.

Нагадаємо, у Львові відкрили Центр допоміжних технологій для дітей з інвалідністю.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності