У під’їзді в центрі Львова заблукав борсук: його відловили і випустили у ліс

Борсук у львівському під'їзді

Тварину виявили мешканці одного з житлових будинків у центрі міста у своєму під’їзді

У вівторок, 23 квітня, мешканці одного з будинків у центрі Львова виявили борсука, який заблукав у під'їзд. Про це одразу повідомили у всі відповідні служби, написала Оксана Брикіна у Facebook: "Друзі, отаке в під'їзді, центр міста, служби поки ніякі не виїхали, що з тим робити, це борсук".

Як повідомив керівник “Домівки врятованих тварин” Орест Залипський на виклик невдовзі прибули працівники центру. Вони впіймали борсука, оглянули його та випустили назад у природне середовище, трохи далі від людських осель.

Телефон Домівки червоний, МНС, Гаряча лінія міста, мешканці. «У центрі міста у підʼїзді борсук виламує двері» Виходу у нас звісно не було, як виїхати і відловити тварину. Приїхали на місце, впіймали, оглянули, і повернули у природу.

Posted by Орест Залипський on Tuesday, April 23, 2024

“Телефон Домівки червоний, МНС, Гаряча лінія міста, мешканці. “У центрі міста у підʼїзді борсук виламує двері”. Виходу у нас звісно не було, як виїхати і відловити тварину. Приїхали на місце, впіймали, оглянули, і повернули у природу”, — написав Орест Залипський.

Причини, через які тварина опинилася у під'їзді багатоповерхівки, наразі невідомі. Ймовірно, борсук просто заблукав у пошуках їжі чи нового місця для будівлі нори.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності