• Головна
  • Новини Львова
  • Львівська облрада через суд виселила видавництво "Каменяр" з будинку у центрі міста

Львівська облрада через суд виселила видавництво "Каменяр" з будинку у центрі міста

вул. Підвальна,3

Суд зобов'язав "Каменяр" виїхати з орендованого приміщення через борги за комуналку

Львівська обласна рада через суд зобов’язала Всеукраїнське державне багатопрофільне видавництво “Каменяр” звільнити приміщення на вул. Підвальній. Причиною стала заборгованість видавництва за комунальні послуги. Про це йдеться у рішенні суду, оприлюдненому 23 квітня в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Видавництво має майже 200 тис. грн боргу за несплату комунальних послуг

Управління майном Львівської облради подало позов до суду проти державного видавництва "Каменяр", щоб розірвати договір оренди та виселити видавництво з приміщень на вулиці Підвальній, 3 у Львові. "Каменяр" ще 2007 року орендує в цьому будинку кілька кімнат загальною площею 136 квадратних метрів на четвертому поверсі. Однак у видавництва накопичилась заборгованість за комунальні послуги — 197 тис. 973 грн.

"Каменяр" не надіслав свого представника на судове засідання, і не надав відзиву на позовну заяву. Зазначимо, нерухомість, яку орендує видавництво “Каменяр", належить до спільної власності територіальних громад Львівської області.

Після розгляду всіх обставин справи Господарський суд задовольнив позов Львівської облради і зобов'язав видавництво “Каменяр” звільнити приміщення у центрі міста.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності