У Львові на аукціоні “Картини на дрони” зібрали пів мільйона на підтримку 28 ОМБр

Аукціон

547 тис. грн зібрали під час благодійного аукціону, який відбувся цими вихідними у Домі Франка

На аукціоні-концерті “Картини на дрони” у Домі Франка зібрали понад півмільйона гривень для 28 бригади “Лицарів зимового походу”. Про це 23 квітня повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

На аукціоні, який відбувся 22 квітня, були представлені художні твори відомих митців, роботи дітей з художньої студії “Іванчина майстерня”. Художниця Іванка Димид під час концерту Соломії Чубай “Колискові для Олекси” створила малюнки, які також стали лотами благодійного заходу.

“Ми досягнули цілі 547 000 грн на аукціоні-концерті “Картини на дрони” для 28 ОМБр і ударного крила «DEMENTOR». Потужна команда. Дякую кожному художнику та мисткиням, які надали свої роботи, моїм музикантам, всім, хто долучився і кожному, хто купив лоти й задонатив”, – зазначила Соломія Чубай.

Дім Франка представив сертифікати на ексклюзивну екскурсію від директора Богдана Тихолоза і можливість кавування з відомими людьми.

Нагадаємо, у Львові на мистецькому аукціоні зібрали понад 70 тисяч гривень на дрони для ЗСУ. Серед лотів були понад 30 експонатів, виконані у техніці живопису, графіки, пастелі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності