У Львові жінка під час затримання її чоловіка зламала ніс поліцейському

поліцейський

Спершу жінка загравала з патрульним, а потім раптово вдарила правою рукою

Галицький районний суд міста Львова визнав винною Наталію Б. у нападі на патрульного поліцейського. Жінка вдарила патрульного, коли його напарник затримував у центрі міста її чоловіка, який зухвало себе поводив.

З матеріалів справи відомо, що засуджена — уродженка РФ, проте має українське громадянство, виховує 14-річну дитину та офіційно не працює. Вночі 15 лютого, коли екіпаж патрульної поліції на проспекті Свободи у Львові оформляв протокол на водія Skoda Fabia, до правоохоронців підійшла Наталія Б. разом із своїм чоловіком. З вироку суду, оприлюдненого в Єдиному державному реєстрі 22 квітня, відомо, що пара була у нетверезому стані і зухвало себе поводила.

Поліцейські зробили зауваження подружжю, і продовжили оформляти протокол на водія. “Обвинувачена підійшла до напарника та почала шарпати його за формений одяг, він намагався припинити протиправні дії обвинуваченої. Обвинувачена почала загравати з потерпілим, але він не звертав на це увагу, оскільки закінчував оформлення адміністративного правопорушення. В цей момент обвинувачена, раптово, кулаком правої руки завдала йому один удар в обличчя, який прийшовся на його ніс”, — розповів на суді напарник потерпілого сержанта поліції.

У поліцейського розпочалась кровотеча, лікарі діагностували у нього перелом кісток носа, синець та крововилив. Наталію Б. та її чоловіка одразу ж затримали та завезли у райвідділ.

На судовому засіданні Наталія Б. свою провину визнала повністю, щиро покаялась. Розповіла, що за кілька годин до випадку випила з чоловіком невелику пляшку коньяку, бо святкувала з ним день всіх закоханих.

“Пішли прогулятися до ресторану McDonalds на проспекті Свободи у м. Львові, під час прогулянки вона відійшла в сторону, а потім почула крики та побачила, як на її чоловіка вдягають кайданки. Оскільки потерпілий (поліцейський) їй нічого не пояснив по суті і в певний момент відштовхнув її від себе, вона автоматично вдарила його правою рукою в ніс. Додатково вказала, що вона зробила велику помилку і їй дуже соромно”, — йдеться у вироку суду.

Суддя Галицького районного суду Львова визнав Наталію Б. винною у насильстві щодо працівника правоохоронного органу і призначив їй два роки позбавлення волі, водночас замінивши ув’язнення на два роки іспитового строку.

До слова, цей вирок суду може бути оскаржений до Львівського апеляційного суду через Галицький районний суд м. Львова протягом 30 днів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності