• Головна
  • Україна
  • Поліцейський на Хмельниччині побив чоловіка і змусив його вибачатися на колінах

Поліцейський на Хмельниччині побив чоловіка і змусив його вибачатися на колінах

Фото ілюстративне

Працівник поліції змусив чоловіка вибачатися перед продавчинею магазину, яка на нього поскаржилася

Поліцейському з Хмельницької області оголосили підозру через перевищення службових повноважень, що супроводжувалося насильством. Поліцейський бив чоловіка, на якого поскаржилася продавчиня місцевого магазину.

Як повідомила 19 лютого Хмельницька обласна прокуратура, у січні цього року до поліції надійшов виклик з одного із сіл у Хмельницькому районі. Продавчиня скаржилась на протиправні дії місцевого мешканця. Поліцейські, які прибули на виклик, знайшли чоловіка вдома та попросили проїхати з ними до магазину для з’ясування обставин. Останній погодився та вийшов з будинку. В цей час один з правоохоронців завдав йому декілька ударів в обличчя, кинув на землю, наказав завести руки за спину й одягнув кайданки. Далі, як стверджують у прокуратурі, поліцейські Посадили вже побитого чоловіка у службовий автомобіль, де підозрюваний продовжував його бити.

Коли поліція з потерпілим чоловіком прибула до магазину, поліцейський змусив чоловіка стати на коліна та просити вибачення у продавчині. Ці «прохання» також супроводжувались побоями.

За інформацією прокуратури, після цього чоловіка відпустили, але пригрозили повторним побиттям, якщо на його поведінку продовжать скаржитись.

Як сказано в повідомленні Хмельницької обласної прокуратури, підозрюваному працівникові поліції інкримінують перевищення повноважень, що супроводжувалося насильством. Як запобіжний захід йому обрали домашній арешт, також поліціянта відсторонили від посади.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності