Львівський ТЦК відреагував на звинувачення в побитті місцевого мешканця

Працівники ТЦК побили військовозоб'язаного у Львові

Відео, де видно як працівники ТЦК шарпають чоловіка розповсюдили в соцмережах очевидці. Військовослужбовці просили чоловіка проїхати до центру комплектування, на що той різко відреагував. Після того як на місце викликали поліцію — чоловік втік

У Львові Львівський обласний ТЦК СП відреагував на звинувачення у побитті військовозобов’язаного їхніми працівниками. Як зазначають у ТЦК, їхні працівники попросили чоловіка проїхати до центру комплектації для звірки даних. Військовозобов’язаний різко відреагував, із застосуванням сили до військовослужбовців ТЦК, а після виклику поліції — утік з місця події.

Інцидент трапився у п’ятницю, 19 квітня, на вулиці Кобилиці, що у Львові. Відео конфлікту опублікували близько 10 год. Як видно з відео, чоловік намагався вирватись від військовослужбовця, який тримав його за комір. На захист потерпілого виступили місцеві мешканці, що проходили повз. Між працівниками ТЦК та мешканцями виникла суперечка: “Я старша людина, я йду, мені погано стає від того що ви його б’єте,” — сказала місцева мешканка. “Та ви що, в мене пів Личаківського побратимів, і що? Дванадцять контузій, показати вам військовий, УБД?” — відповів їй військовослужбовець.

Через годину після публікації, Львівський обласний ТЦК та СП відреагував на ситуацію:

“З відео бачимо, що особу, яка може бути військовозобов’язаним і на прохання військовослужбовців ТЦК проїхати у районний ТЦК для звірки даних відреагувала різко, із застосуванням сили до військовослужбовців ТЦК. Після цього було прийнято рішення викликати поліцію. Особа не захотіла дочекатися поліції і з місця події втекла. Щодо дій військовослужбовців ТЦК буде проведена службова перевірка, враховуючи надані відеоматеріали,” — йдеться в повідомленні.

До слова, за перешкоджання роботі військовослужбовців РТЦК та СП є покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 8 років.

Нагадаємо, за неявку до ТЦК можуть запровадити штраф розміром 204 тисячі гривень. Окрім того, президент Зеленський підписав закон про зниження мобілізаційного віку. Відтепер у ТЦК почнуть викликати чоловіків, які досягли 25 років

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності