У Львові демонтують ще чотири МАФи біля Нового ЦУМу

МАФи біля ЦУМу

Виконком міськради дозволив демонтувати незаконні кіоски на вул. Володимира Великого — вул. Княгині Ольги

У п’ятницю,19 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про демонтаж чотирьох павільйонів на вул. Володимира Великого, 59 В — вул. Княгині Ольги, 105, які самовільно встановлені на комунальній землі. Йдеться про зблоковані кіоски, розташовані біля центрального універмагу, де працює продуктовий ринок.

Власники повинні добровільно демонтувати кіоски впродовж 20 днів

Згідно з рішенням виконкому, власники МАФів повинні їх демонтувати протягом 20 календарних днів. Якщо підприємці не демонтують кіоски добровільно, то Адміністративно-технічне управління міськради спільно з Франківською районною адміністрацією повинні знести їх протягом двох місяців.

До слова, у грудні 2023 року у виконком міськради погодив демонтаж павільйони на вул. Володимира Великого, 59-Б, заявляючи, що вони встановлені на комунальній землі без жодних правових підстав. Власники цих МАФів виступили проти такого рішення та звернулися до суду, однак не дочекавшись його рішення на початку березня виконком міськради прийняв повторне рішення про їх демонтаж.

Нагадаємо, наприкінці березня також демонтували кіоск на вулиці Володимира Великого, 59, у якому сталося масове отруєння їжею

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності