Перед пам'ятником Федорову у Львові демонтують два кіоски

площа Музейна у Львові

МАФи встановлені без дозвільних документів

У вівторок, 9 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про демонтаж двох тимчасових споруд, які використовувалися для підприємницької діяльності у центрі міста. Йдеться про два кіоски на площі Музейній, біля пам’ятника І. Федорову.

Йдеться про демонтаж самовільно встановленої тимчасової споруди, в якій здійснювала підприємницьку діяльність Львівська громадська організація “Ключі до Львова”, а також про МАФ на вулиці Підвальній, 13, який належить Гретті Бегляровій.

Власники повинні добровільно демонтувати кіоски впродовж 20 днів

Згідно з рішенням, власники повинні здійснити демонтаж протягом 20 днів. Якщо підприємці не демонтують кіоски добровільно, то "Адміністративно-технічне управління" спільно з Галицькою районною адміністрацією повинні знести їх протягом двох місяців.

За даними аналітичної системи YouControl Львівська громадська організація “Ключі до Львова” створена 15 років тому, серед її засновників Володимир Возниця, Олександр Возниця та Роксолана Лемик. Щодо власниці іншого МАФу, то Гретта Беглярова зареєструвала ФОП 23 роки тому та займається роздрібною торгівлею продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності