• Головна
  • Новини Львова
  • Львівські лікарі врятували 4-річну дівчинку з Ірландії від важких нападів епілепсії

Львівські лікарі врятували 4-річну дівчинку з Ірландії від важких нападів епілепсії

Операція у Львові

У Дитячій Лікарні Святого Миколая дівчинці видалили частину півкулі мозку

Львівські дитячі нейрохірурги видалили частину півкулі мозку 4-річній пацієнтці з-за кордону, аби позбавити важких судомних нападів, що несли загрозу життю та стримували розвиток дитини. Про це у середу, 17 квітня, повідомили у Першому медичному об'єднанні Львова.

Родина здолала 3000 км, аби звернутися до львівських лікарів

4-річна дівчинка Рейчел з Північної Ірландії страждала від важких епілептичних нападів, які загрожували її життю та стримували її розвиток. Її батьки вирішили звернутися до спеціалістів Дитячої Лікарні Святого Миколая у Львові. Тут це був перший випадок лікування дитини з-за кордону.

Раніше батьки Рейчел зверталися до відомого американського нейрохірурга, який порадив їм звернутися до українських спеціалістів. Попри ризик ракетних обстрілів, вони приїхали до Львова, де дитячі нейрохірурги провели складну, але надважливу операцію.

“7 годин наші лікарі не відходили від операційного столу. Втручання минуло успішно. Завдяки операції вдалося досягти бажаного результату. Судоми повністю відсутні і більше не затримуватимуть розвиток дитини”, — йдеться у повідомленні.

Операція пройшла успішно, і тепер у Рейчел повністю відсутні судоми. Після видужання дівчинка повернулась додому, до Північної Ірландії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності