Львівська прикордонниця отримала премію “Woman 2023” за порятунок життів військових

Марія Пухалик на врученні премії

Марія Пухалик допомагала та організовувала евакуацію поранених бійців Держприкордонслужби та ЗСУ. Вона врятувала життя близько 10 військових

Прикордонниця Львівського загону Марія Пухалик отримала премію “Woman 2023”. Щорічне нагородження премією за версією міжнародного глянцевого журналу “Business Woman” днями відбулося у Києві. Про це 11 квітня повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Цьогорічні премії вручали жінкам у шести категоріях, одна з яких – “Захисниці України у тилу і на фронті”. За мужність і відданість у боротьбі за незалежність України премію отримала прикордонниця Львівського загону Марія Пухалик.

Врятувала життя 10 військових

Марія Пухалик за фахом медикиня. Проходить службу у Львівському прикордонному загоні, в лавах Держприкордонслужби з 2016 року. На початку 2023 року у складі зведеного загону виконувала завдання в зоні проведення активних бойових дій на напрямку Соледар-Бахмут. Марія допомагала та організовувала евакуацію поранених бійців Держприкордонслужби та ЗСУ, а також врятувала життя близько 10 військовим.

Торішню премію “Woman 2022” отримала захисниця Маріуполя — Еліна Мединіна. Прикордонниця проходила службу в Донецькому загоні на посаді начальника служби охорони здоров’я. З початком широкомасштабного вторгнення Росії медикиня-прикордонниця виконувала завдання в Маріуполі, який оточив ворог. Еліна – медикиня, яка врятувала не одне життя на “Азовсталі”. Потім дівчина потрапила у російський полон, в якому перебувала майже 5 місяців.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності