Українка у сукні від львівської дизайнерки перемогла на конкурсі вбрання у Дубаї

Анна Бондар

Конкурс відбувся під час кінських перегонів Dubai World Cup 2024

Українка Анна Бондар перемогла у номінації “найкраще національне вбрання” на щорічному конкурсі Style Stakes у Дубаї. Конкурс проводять під час кубка світу з кінських перегонів Dubai World Cup 2024. Про це 3 квітня повідомило Укрінформ.

Хто працював над образом Анни Бондар

“Українка одягнула яскраву жовто-блакитну сукню від Юлії Магдич. Обруч і букет з пшениці замовила в майстрині Наталії зі Львова. Образ був доповнений сережками з колосочками від Світлани Бевзи та керамічною обручкою у вигляді білої голубки від tsvite.teren”, — йдеться у повідомленні.

Львівська дизайнерка Юлія Магдич у 2013  році представила власний бренд одягу Yuliya Magdych. Одяг бренду продають у 50 країнах світу. Його носять українські та світові зірки, зокрема, мати Ілона Маска.  

Анна Бондар зауважила, що її місією було – нагадати світу про Україну на великому заході, де зібралося понад 40 тисяч людей з різних країн, а також показати українську культурну спадщину.

“Перегони — одна з найбільших демонстрацій моди в Дубаї, на якій присутні знаменитості, впливові особи та члени королівської сім’ї. Жінок можна побачити в сукнях у поєднанні з найвишуканішими капелюшками, а чоловіки приходять в ідеально зшитих костюмах та відповідних головних уборах”, — зазначають в Укрінформ.

Нагадаємо, у січні 2024 року на конкурсі “Міс Японія” перемогла 26-річна модель українського походження Кароліна Шиїно.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності