«Львівобленерго» відімкне від електропостачання цілий житловий комплекс

Житловий комплекс "Парус"

Йдеться про відключення від електропостачання ЖК «Парус Парк», що на вул. Кульпарківській, 64а

У вівторок, 2 квітня, від енергопостачання відключать житловий комплекс “Парус Парк”, що на вулиці Кульпарківській, 64 а у Львові, який обслуговує управлінська компанія “Зразковий парус”. Причина — у будинку є 42 комерційні приміщення, які незаконно використовують для оплати тариф для населення. Про це 1 квітня повідомила компанія “Львівобленерго”.

Згідно з офіційною заявою компанії, ще 21 лютого 2024 року працівники “Львівобленерго” оглянули електроустановки цього будинку і склали акт про виявлені порушення. У ньому “Зразковий парус” зобов’язали протягом місяця усунути вказані порушення і укласти новий договір з енергопостачальною компанією за відповідним комерційним тарифом.

У документі зазначалося, що у випадку, якщо порушення не усунуть, то постачання електричної енергії споживачам буде припинено. З актом ознайомився представник компанії “Зразковий парус”, про що свідчить його підпис на документі. Після цього управлінська компанія звернулася до “Львівобленерго” щодо зміни угоди, але при цьому не надала усіх необхідних документів. Зокрема, щодо права власності на нежитлові приміщення та робочий проєкт влаштування обліків електроенергії у цих приміщеннях.

“Станом на сьогодні, 1 квітня 2024 року, «Зразковий парус» не здійснив необхідних заходів для усунення порушення. Відтак, електроживлення споживачу припинять 2 квітня 2024 року”, — йдеться у повідомленні “Львівобленерго”.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності