У Львові облаштують паркувальний майданчик на кінцевій зупинці 92 маршруту

Стоянка для автомобілів. Фото умовне

Зараз водії автобусів не мають місця для стоянки, тому що паркінг постійно замають вантажівки

У Львові на вулиці Вашингтона, 1 облаштують місця для стоянки автобусів, автомобілів та вантажівок. Про це у вівторок, 12 березня, повідомили у Львівській міськраді.

Як йдеться в повідомленні, на Вашингтона,1 розташована кінцева зупинка міського маршруту №92. Зараз водії цього маршруту мають можливість лише робити посадку і висадку пасажирів, а на тривалий час їм зупинитись немає де.

Автобусам заважають вантажівки

“Кишеня”, де автобуси могли б зробити тривалішу зупинку, зокрема, і для обідньої перерви водія, практично завжди зайнята вантажівками. Оскільки поруч гуртівні, то фури там хаотично та тривало паркуються в очікуванні розвантаження/завантаження товару. Також там є заїзди до станції техобслуговування та шиномонтажу, тому легкових автівок теж багато,” — зазначив керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів

Відтак, комісія з безпеки дорожнього руху погодила рішення облаштувати кінцеву зупинку для автобусів та впорядкувати паркування. Виконавцем робіт визначено Личаківську районну адміністрацію. Наразі готують проєкт, стоянку обіцяють облаштувати до травня цього року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності