Поліція розповіла деталі нападів на жінок в центрі Львова

Поліція розповіла деталі нападів на жінок в центрі Львова

Чоловік з бритвою напав на двох жінок та намагався їх пограбувати, однак його затримав студент ЛНУ ім. Івана Франка

У Львові студент Львівського національного університету імені Івана Франка допоміг правоохоронцям затримати зловмисника, який напав на двох жінок та намагався їх пограбувати. Про це 6 березня повідомила поліція Львівської області.

За даними поліції, 5 березня близько 16:00 у вбиральні ЛНУ невідомий чоловік напав на 20-річну студентку. Погрожуючи небезпечною бритвою, він схопив дівчину за шию та завдав їй тілесних ушкоджень. На крики жертви про допомогу відреагував 20-річний студент, який саме проходив повз вбиральню. Він спробував затримати нападника, проте тому вдалось вибігти з приміщення.

Втікаючи, на вулиці Гнатюка зловмисник напав на іншу жінку — 45-річну працівницю одного з магазинів. Як і в попередньому випадку, він схопив жертву за шию та погрожував їй бритвою. Цього разу студенту, який переслідував втікача, вдалось затримати його і з допомогою перехожих утримувати зловмисника до приїзду правоохоронців. Поліція Львівщини висловила подяку хлопцю за мужність, сміливість та рішучість при затриманні озброєного зловмисника.

Нападником виявився 39-річний мешканець Львова. Чоловікові повідомили про підозру в хуліганстві, за яке йому загрожує позбавлення волі на строк до семи років.

Нагадаємо, що у вівторок, 5 березня, у центрі Львова небайдужі громадяни затримали і передали поліції нападника, який погрожував жінці бритвою та намагався відібрати у неї гаманець та телефон.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності