• Головна
  • Новини Львова
  • Львів’янка перебуває у міжнародному розшуку через привласнення 1,3 млн грн вкладників банку

Львів’янка перебуває у міжнародному розшуку через привласнення 1,3 млн грн вкладників банку

Львів’янка перебуває у міжнародному розшуку через привласнення 1,3 млн грн вкладників банку

Колишню працівницю банку заочно засудили до 9 років тюрми

Галицький районний суд Львова заочно виніс вирок керівниці відділення банку. Львів’янку визнали винною у привласненні майна та у свідомому використанні підроблених документів. Про це повідомила Львівська обласна прокуратура у вівторок, 28 листопада. Варто додати, що злочинниця перебуває у міжнародному розшуку.

Як повідомили у прокуратурі, 54-річна львів’янка працювала керівницею відділу одного із банків Львова. Слідство встановило, що жінка організувала схему привласнення депозитних коштів вкладників. Працівниця вносила неправдиві відомості до електронної системи банку, зокрема підроблені заяви про дострокове розірвання строкових договорів депозиту. Після чого львів’янка давала вказівку касиру видати їй готівку.

За час роботи у банку екскерівниця відділу привласнила понад 1 млн 300 тис. грн з рахунків вкладників банку. Львів’янку визнали винною у привласненні майна вкладників банку та у використанні завідомо підроблених документів.

Злочинниці призначено покарання — дев’ять років позбавлення волі та позбавлення права обіймати посади, пов’язані з фінансово-банківською діяльністю строком на три роки. Проте вона переховується і була оголошена правоохоронцями у міжнародний розшук.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності