У Львові презентуватимуть книгу загиблого Героя Андрія Гудими

У Львові презентуватимуть книгу загиблого Героя Андрія Гудими

Книгу автор так і не побачив

У суботу, 7 жовтня, у Львові відбудеться зустріч пам’яті Андрія Гудими, воїна 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, який загинув під Бахмутом. Під час зустрічі презентуватимуть книгу Андрія «69 спецій для Серця».

Про це повідомила Львівська міська рада.

Книгу готували до друку у  «Видавництві Старого Лева».

«Робили все з думкою, чи Андрій би хотів саме так. Мали від нього його бачення на початковому етапі створення книжки і намагалися не зрадити його смаку. Тепер я собі думаю: він досить довго вагався, щоб піти у видавництво з пропозицією. Я, певно, задовго зволікала із зустріччю – він не був тоді у війську, я навіть не могла уявити, що скоро він там опиниться»,— каже Мар'яна Савка, співзасновниця видавництва.

Учасниками розмови будуть: батько захисника Олекса Гудима, донька захисника Юлія Гудима,  головна редакторка, співзасновниця «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка та художниця, ілюстраторка Світлана Фесенко.

Зустріч розпочнеться о 14:00 у межах Coffee, Books & Vintage Festival – на території FESTrepublic (м. Львів, вул. Старознесенська 24-26).

Нагадаємо, у четвер, 5 жовтня, у Новому Роздолі, біля школи №3 імені А. Гергерта відкриють багатофункціональний спортивний майданчик зі штучним трав'яним покриттям. Його створення профінансували батьки загиблого Героя Ростислава Бальзана.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності