З’явилося відео наслідків нічної атаки «шахедами» по Львову

З’явилося відео наслідків нічної атаки «шахедами» по Львову

Площа загоряння становить понад дев’ять тисяч метрів квадратних

У Львові досі ліквідовують пожежу, яка сталася промисловому складі у Львові, внаслідок нічної атаки росіян. Площа загоряння – понад 9 тисяч метрів квадратних. Пожежу ліквідовують – близько 125 працівників ДСНС та понад 30 одиниць техніки.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький та оприлюднив відео наслідків.

На відео – наслідки нічної атаки «шахедами» по промисловому складі у Львові. Площа загоряння – понад 9 тисяч метрів квадратних. Пожежу досі ліквідовують – близько 125 працівників Головне управління ДСНС України у Львівській області та понад 30 одиниць техніки. Ще у неділю ми вітали наших рятувальників із професійним святом та дякували за вірність присязі й сміливість. Сьогодні – наочно бачимо, в яких умовах їм доводиться працювати. Шана вам!

Posted by Максим Козицький on Monday, September 18, 2023

«Ще у неділю ми вітали наших рятувальників із професійним святом та дякували за вірність присязі й сміливість. Сьогодні – наочно бачимо, в яких умовах їм доводиться працювати. Шана вам!», — зазначив Козицький.

Щойно очільник Львівської ОВА написав, що на жаль, є загиблий через нічну атаку по Львову. Під завалами на складі виявили тіло працівника.

Нагадаємо, у ніч на 19 вересня Львівщина була атакована ударними БпЛА типу «Shahed». Є три потрапляння в комерційний об’єкт. Сталися пожежі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності