• Головна
  • Війна
  • Атака безпілотників спричинила пожежу на промисловому складі у Львові

Атака безпілотників спричинила пожежу на промисловому складі у Львові

Атака безпілотників спричинила пожежу на промисловому складі у Львові

Постраждала одна людина

Внаслідок атаки ворожих БпЛА у Львові загорівся промисловий склад. Одна людина постраждала.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Згодом він уточнив, що з-під завалів дістали двох людей. “Жінка попередньо без травм. Чоловік у важкому стані. Більше інформації згодом. Дякуємо нашій Протиповітряній Обороні. Вона сьогодні гідно прийняла дуже складний виклик”, — написав Максим Козицький.

Пізніше Львівська міська рада повідомила про стан травмованого чоловіка. 26-річного постраждалого доправили в лікарню Першого медичного об’єднання Львова з переломом гомілковостопного суглоба та забоєм легень. Медики оперативно надали йому допомогу. Зараз стан пацієнта – стабільний. Далі на пацієнта чекатиме ще операція та подальше відновлення, прогнози медиків – позитивні.

Львівська міська рада повідомила, що на вул. Городоцькій від перехрестя з вулицею Патона до кільця перекрито рух транспорту в обидва боки, там працює спецтехніка.

Повітряна тривога на Львівщині була оголошена у ніч 19 вересня о 03:40 та тривала до 06:00. Упродовж цього часу Повітряні сили ЗСУ повідомляли про появу “Шахедів” над Львівською областю та роботу ППО. Також у Львові було чути вибухи.

Під час розбору завалів вражених складських приміщень рятувальники знайшли тіло загиблого чоловіка

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності