На Львівщині збито сім безпілотників: в чотирьох місцях сталося загоряння (фото,відео)

На Львівщині збито сім безпілотників: в чотирьох місцях сталося загоряння (фото,відео)

Одна людина в стані середньої важкості

У ніч на 19 вересня Львівщина була атакована ударними БпЛА типу «Shahed». Є три потрапляння в комерційний об’єкт. Сталися пожежі.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

За попередньою інформацією, у напрямку нашої області летіло 18 таких дронів. 15 із них Сили Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України збили. Сім збили безпосередньо у повітряному просторі Львівської області.

«На жаль, є три влучання у промислові склади у Львові. На щастя, без загиблих. Один постраждалий. Це 26-річний хлопець, який на момент атаки перебував на складі. Його госпіталізували. Він у стані середньої складності. Також на місці була жінка, госпіталізації не потребувала» , — зазначив Козицький.

На складах є загоряння у чотирьох локаціях. Очільник ОВА наголосив, що це звичайні промислові склади. Нічого мілітарного на них не зберігали.

Як повідомили у ДСНС Львівщини, на місці події працює близько 125 рятувальників та понад 30 одиниць спецтехніки.

«Величезна вдячність нашим Силам ППО за те, що ці «шахеди» не забрали життя і домівки жителів області.Дякую рятувальникам та правоохоронцям, які оперативно прибули на місце подій і діють дуже злагоджено. Тримаємося. Не ігноруємо повітряних тривог. З нами Бог, правда та ЗСУ, тому перемога точно буде за нами!», — сказав голова ОВА Максим Козицький.

Під час повітряної тривоги, яка почалася о 03:40 і тривала майже 2,5 години, Львівщину атакували дрони-камікадзе типу «шахед». ❗️❗️За попередньою інформацією, у напрямку нашої області летіло 18 таких дронів. 15 із них Сили Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України збили. Сім збили безпосередньо у повітряному просторі Львівської області. Цифри ще можуть трохи змінитися, інформація уточнюється, але навіть зараз можна уявити масштаб атаки і масштаб роботи, яка була у Протиповітряної Оборони області.На жаль, є три влучання у промислові склади у Львові. На щастя, без загиблих. Один постраждалий. Це 26-річний хлопець, який на момент атаки перебував на складі. Його госпіталізували. Він у стані середньої складності. Також на місці була жінка, госпіталізації не потребувала.На складах є загоряння у чотирьох локаціях. Пожежу досі гасять. Хочу наголосити, що це звичайні промислові склади. Нічого мілітарного на них не зберігали.Величезна вдячність нашим Силам ППО за те, що ці «шахеди» не забрали життя і домівки жителів області.Дякую рятувальникам та правоохоронцям, які оперативно прибули на місце подій і діють дуже злагоджено.Тримаємося. Не ігноруємо повітряних тривог. З нами Бог, правда та ЗСУ, тому перемога точно буде за нами!

Posted by Максим Козицький on Monday, September 18, 2023

Нагадаємо, у місті через ворожу атаку, перекрито частину вулиці Городоцької. Громадський транспорт курсує зі змінами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності