У Львові судили громадянина Грузії, який зберігав боєприпаси

суд

Йому призначили випробувальний термін

Личаківський районний суд м. Львова виніс вирок громадянину Грузії, у якого вдома виявили боєприпаси.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Встановлено, що чоловік є громадянином Грузії. Чоловік зберігав за місцем свого проживання, без передбаченого законом дозволу, 120 патронів калібром 5,45 мм, корпус наступальної осколкової гранати «РГД-5» та запал (підривач) УЗРГМ та два магазини до АК.

Усі боєприпаси були вилучені на початку травня під час проведення санкціонованого обшуку за місцем фактичного проживання. У суді обвинувачений визнав свою вину у скоєному та розкаявся у вчиненому.

Суд визнав чоловіка винним у незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Йому призначили 4 роки позбавлення волі, однак звільнили від відбування покарання призначивши 2 роки випробувального терміну. Окрім того, суд задовольнив клопотання про повернення застави у розмірі 53,6 тис. грн.

Нагадаємо, нещодавно мешканцю Львова, у якого виявили склад зброї і боєприпасів, повідомили про підозру. У ході санкціонованого обшуку у нього виявили понад 5000 патронів, 7 пістолетів, 2 автомати, 20 шашок, 8 гранат, 2 мінометні міни, кілька підривачів, артснарядів та вибухонебезпечних сигнальних патронів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності