Закрив рот рукою та почав придушувати: на Львівщині судили чоловіка за знущання з матері

літня людина
Фото: Freepik

Також у жінки була зламана рука

Жидачівський районний суд Львівської області призначив чоловіку умовний термін за знущання з своєї матері.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Чоловік є уродженцем села Баківці, не працює та не був раніше судимий. Інцидент стався 23 липня за місцем проживання жінки та її сина. У ході конфлікту кривдник, закриваючи однією рукою рот своєї матері, почав придушувати останню стискаючи іншою рукою її шию.

Далі, тримаючи потерпілу за праву руку, чоловік вдарив свою мати правим передпліччям об металеві ходулі. Внаслідок таких дій жінка отримала крововиливи, численні синці на підборідді та шиї і перелом правої ліктьової кістки.

Чоловік у суді не визнав себе винним та зазначив, що не бив мати, а лише закривав її рот рукою. На його думку, перелом кістки вона могла отримати внаслідок падіння з ліжка. Власне, у вечір інциденту він рубав дрова та зайшов додому, адже були потрібні гроші на хліб і сигарети. Під час розмови з матір’ю у них виник конфлікт під час якого потерпіла почала кричати та клясти, тому що не хотіла давати гроші.

«Оскільки потерпіла хотіла його вдарити правою рукою, він взяв її праву руку, своєю правою рукою й опустив на матрац, щоб потерпіла його не вдарила. Руку стискав близько 5 секунд. Потерпіла в цей час лежала, а він стояв поряд. Після чого, потерпіла дала йому гроші й він пішов. Конфлікт тривав близько 2 хв», - йдеться у судовому вироку з пояснень.

У суді жінка розповіла, що із сином вона примирилася і йому все пробачила. Ніяких позовів до нього вона не має, він її не бив, а руку могла зламати, коли вночі впала з ліжка. За її словами, заяву у поліцію на сина написала, тому що була зла на останнього, адже він просив у неї гроші.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним у скоєному та призначив покарання у виді 1 року позбавлення волі. Однак звільнив від відбування покарання призначивши 2 роки випробувального терміну.

Нагадаємо, нещодавно Сихівський районний суд м. Львова виніс вирок чоловіку, який побив біля магазину «Світ напоїв» жінку. На ґрунті неприязних відносин із жінкою чоловік вдарив останню кулаком правої руки у ліву частину обличчя.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності