У Львові покарали чоловіка, який за шум у сусідній квартирі побив жінку

кулак
Фото: pexels

Кривдник повинен відшкодувати 10 тис. грн завданої моральної шкоди

Сихівський районний суд м. Львова виніс вирок чоловіку, який через шум у сусідній квартирі побив жінку.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Інцидент стався 13 червня цього року.  Як пояснив у суді чоловік, конфлікт з потерпілою у нього триває вже 8 років. Перебуваючи на подвір’ї будинку він не стримався та вдарив жінку кулаком в обличчя.

Чоловік сказав, що квартира, за якою доглядає жінка, знаходиться поверхом вище. З помешкання постійно доносяться різні шуми, стуки та туди ходять невідомі особи. Обвинувачений просив суд суворо не карати та не заперечив стягнення з нього моральної шкоди у розмірі 10 тис. грн.

Потерпіла у суді розповіла, що у день інциденту йшла до помешкання за яким доглядає, однак сусід почав нецензурно до неї лаятись та вдарив в обличчя.

Жінка оцінила розмір моральної шкоди у розмірі 100 тис. грн, адже вона неодноразово зверталася до поліції через поведінку обвинуваченого, через інцидент її діти бояться заходити у будинок та чоловік «принизив її честь та гідність як матері, як берегині сім`ї».

Суд визнав чоловіка винним у завданні умисного легкого тілесного ушкодження та призначив покарання у виді штрафу розміром 850 гривень Також він повинен сплатити 10 тис. грн завданої моральної шкоди.

Нагадаємо, раніше Радехівський районний суд Львівської області покарав студента-першокурсника за побиття жінки, в якої діагностували перелом носа, штрафом в 1275 гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності