У Дрогобичі покарали чоловіка, який побив неповнолітнього сина своєї співмешканки

Домашнє насильство
Фото: Freepik

Кривднику призначили громадські роботи

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який побив неповнолітнього сина своєї співмешканки.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Інцидент стався 24 квітня на алеї поблизу ліцею №14. Зазначається, що чоловік побив дитину через неприязні стосунки з метою демонстрації свого домінування та фізичної переваги над ним.

Зокрема, він наздогнав хлопця ззаду, схопив обома руками за одяг, потягнув на себе та силоміць перекинув через свою праву ногу. Внаслідок таких дій дитина впала правою частиною тіла до бордюру, після чого перекотилася спиною на трав’яний газон.

Кривдник підійшов до хлопця та сів на нього, притиснувши до землі. Далі він стиснув шию хлопця лівою рукою, а правою вдарив в обличчя. Внаслідок ударів хлопець отримав синці на шиї та садна на гомілці.

Суд визнав чоловіка винним у завданні легких тілесних ушкоджень та призначив покарання у виді 200 годин громадських робіт.

Нагадаємо, на Львівщині відкрили центр допомоги людям, які постраждали від насильства. На базі центру працюватиме мобільна бригада соціально-психологічної допомоги, яка оперативно реагуватиме на випадки насильства.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності