Радехівський суд покарав студента за побиття жінки штрафом в 1 тисячу гривень

суд

Жінка отримала перелом носу

Радехівський районний суд Львівської області покарав студента-першокурсника за побиття жінки, в якої діагностували перелом носа, штрафом в 1275 гривень.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Як зазначається в матеріалах справи, студент-першокурсник філії Добротвірського професійного ліцею в смт. Лопатин, 23 лютого 2023 року перебуваючи на подвір’ї домогосподарства під час конфлікту з потерпілою, схопив її за руку та умисно тричі вдарив в обличчя кулаком, після чого вдарив її своєю головою.

У результаті в потерпілої діагностували переломи носових кісток та носової перегородки, а також синці на обличчі. Такі травми кваліфікували, як легкі тілесні ушкодження з короткочасним розладом здоров’я.

Потерпіла у ході судового засідання просила для обвинуваченого найвищу міру покарання.

26 червня 2023 Радехівський районний суд Львівської області визнав його винним за ч. 2 ст. 125 ККУ та призначив покарання у вигляді штрафу 1275 гривень. Обираючи покарання суд врахував щире каяття обвинуваченого, позитивну характеристику, а також наявність у нього ІІІ групи інвалідності.

Нагадаємо, раніше Бродівський районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який у стані алкогольного сп’яніння побив дружину. На ґрунті раптово виниклих неприязних відносин він вдарив жінку двічі кулаком у ліку руку та один раз кулаком в область спини та лівого плеча. Внаслідок ударів потерпіла отримала садна та синці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності